Lansare videoclip: Ligia - Fraiero (fet. Vescan)

Asa cum ne-a obisnuit in ultima perioada Ligia a lansat un nou hit! Materialul audio se numeste Fraiero si este compusa impreuna cu talentatii Mahia Beldo si Vescan. Piesa a fost lansata in cadrul vlogului Xsession 2 organizat de Music Expert Records. Nu a fost o surpriza faptul ca piesa a inceput sa stranga milioane de vizualizari pe YouTube, iar popularitatea acesteia a integrat-o in playlisturile radiourilor si posturilor tv la scurt timp dupa lansare. Mesajul textului este unul puternic si substantial in care cu siguranta se regasesc milioanele de fani.

Povestea piesei o reprezinta pe Ligia in postura povatuitoarei ce da sfaturi celei mai bune prietene si o ajuta sa treaca peste o dezamagire in dragoste, iar Vescan apare in contrast cu aceasta, creinduse astfel o dualitate aflata in contradictie ceea ce da astfel forma si imagine completa peisajului. Piesa cu siguranta are statutul de hit si se bucura de o popularitate iesita din comun aflata in continua ascensiune.

Cu siguranta va fi o piesa ce va ramane in inimile fanilor si va suna familiar pentru acestia mult timp de acum inainte.

Hai sa vorbim!